James Drachten
Zoeken een serieuze leerling die eventueel wil doorgroeien tot sous-chef of zelfstandigwerkend kok. We koken met uitsluitend hout, geen gaspitten of inductie!
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je hebt interesse in je vakgebied en oog voor detail • Je ontwikkelt jezelf graag, je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen • Je bent flexibel en stressbestendig • Je bent enthousiast en wilt ook graag werken in de weekenden, avonduren en op feestdagen
Wat biedt het bedrijf?
• Een leerplaats • Persoonlijke begeleiding door een van onze leermeesters • Een enthousiast team waar wellicht goede vriendschappen ontstaan! de mogelijkheid van een carriere in een jong en dynamisch bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat