Meewerkend horeca ondernemer

Markt 23 Drachten BV. Heb jij ook passie voor de horeca? Sluit je dan nu aan bij onze andere Markttoppers!!

Als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, het opnemen van bestellingen, het serveren van gerechten en drankjes en het afrekenen. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat alles er tip-top uitziet. Daarnaast vind je het leuk om de gasten te adviseren over onze menukaart en kun je hen enthousiast maken over onze gerechten. Wij bieden jou een afwisselende stage in een gezellig team. Bij ons kun je jezelf ontwikkelen en groeien in de zaak. Daarnaast krijg je de kans om jouw creativiteit in te zetten bij het bedenken van nieuwe gerechten en acties om onze gasten te verrassen.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je bent gastvrij en hebt een positieve uitstraling • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om eventueel ook eens in het weekend stage te komen lopen • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig • Je hebt affiniteit met eten en drinken en bent bereid om hier meer over te leren • Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur Engels

Wat biedt het bedrijf?

Het bedrijf wordt gedraaid door een jong, enthousiast team, er heerst een gezellige sfeer en er zijn veel groei mogelijkheden binnen het bedrijf. Als de stage goed doorlopen wordt kijken we altijd naar de mogelijkheden voor een nieuw contract als werknemer.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder