Kok

Van der Valk Hotel Drachten Leerling Kok (BBL)

Als stagiair(e) kok ben jij flexibel inzetbaar op verschillende plekken in de keuken, ben je bereid om alles aan te pakken en heb je passie voor koken. Samen met de gehele keukenbrigade zorg je ervoor dat gasten na een heerlijke maaltijd tevreden naar huis gaan. Een paar taken en verantwoordelijkheden zijn: - Het ondersteunen van je collega's in de keuken; - Bereiden van garnituur; - Voorbereiden van buffetten voor in het restaurant en voor de banqueting; - Schoonmaken van keukenapparatuur, keukenmachines en de gehele werkomgeving; - Werkzaamheden gebeuren conform de HACCP en Arbo voorschriften; - Opslaan van leveringen in de opslag en aanvullen van voorraden in de keuken vanuit de opslag.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Bakken met ervaring is niet verplicht - Werken in een keuken vind je of lijkt je leuk - Je bent flexibel inzetbaar, tijdens weekenden, avonden en feestdagen - Je hebt kennis van producten, ingrediënten en de menukaart - Je bent bereid om alles aan te pakken - Je stelt het gezamenlijke belang boven het eigen belang - Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: stressbestendig, zelfstandig en betrouwbaar

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een prettige werkplek en leuke extraatjes! Je komt te werken in een gezellig en jong team in een écht familiebedrijf. Wij bieden een flexibel contract met een salaris conform de Horeca CAO. Tijdens je dienstverband heb jij 20% korting in de restaurants van de Van der Valk Hotels Drachten, Groningen – Hoogkerk én Texel – De Koog. Daarnaast heb jij als werknemer in alle Van der Valk Hotels personeelskorting op hotelovernachtingen. Leuk toch?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder