Landgoed de Horst Mak somebody smile today! Leidinggevende bediening
Als 3de/ laatstejaars student horeca ondernemer/ manager zal je naast de restaurant manager meewerken aan de operationele leiding. Je wordt meegenomen in planning, organiseren, voorraadbeheer en operationeel leiding geven. Daarnaast zal je in een klein en gezellig team meewerken in dagelijkse gang van zaken, zoals het opnemen van bestellingen, het serveren van gerechten tot het opmaken van de rekening en afscheid nemen van de gast. De werkzaamheden verschillen per opleiding en kunnen in overleg worden besproken, om jouw ontwikkeling naar behoefte te kunnen invullen en je opleiding te kunnen afronden.
Naar wie zijn wij op zoek?
De collega die wij zoeken beschikt over de volgende kennis en vaardigheden: • Je beschikt over een proactieve houding • Je bent representatief en bent zeer gastgerichtheid • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden • Je hebt oog voor detail en bent servicegericht • Je kunt mensen uitstekend motiveren, stimuleren en coachen • Je bent enthousiast en flexibel, we werken in een 7 daagse cyclus • Je bent sociaal vaardig en hebt een goed gevoel voor humor • Enige kennis van Engelse en Duitse taal
Wat biedt het bedrijf?
Binnen onze organisatie is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en eventueel door te groeien. Teven bestaat er een mogelijkheid bij goed functioneren, om in aanmerking te komen voor een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken