Gastheer / -vrouw

Lokaal op Hatsum B.V. Gastheer of -vrouw pur sang. Met doorgroeimogelijkheden tot Maître

Bij Lokaal Op Hatsum zijn wij er om de boeren, burgers en buitenlui ultiem gelukkig te maken. Wij ontvangen onze gasten bijzonder gastvrij, jij ook? Naast het bedienen van onze “à la carte” gasten in het restaurant verzorg je ook de bediening op onze terrassen & bij en feestelijke diners. Daarnaast zijn wij de locatie bij uitstek voor unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Lokaal Op Hatsum is een jong & groeiend bedrijf met een enthousiast, gezellig & divers team. Met de juiste instelling is iedereen welkom en ‘doorlopende ontwikkeling’ is onze tweede natuur. Onze 'kaart' wisselt elke dag, we werken met de streekproducten die ‘het land’ ons geeft. Lid van Dutch Cuisine.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent in het bezit van “het gastvrijheid-gen” en wilt graag een uitstekende, ambachtelijke gastheer m/v worden. Ervaring vinden wij veel minder belangrijk dan enthousiasme en leergierigheid! Je bent flexibel inzetbaar, stressbestendig en kan goed georganiseerd werken. Dit alles kan part-time, als leerling (BBL), stage enzovoorts, wij zijn flexibel.

Wat biedt het bedrijf?

Ervaring vinden wij veel minder belangrijk dan enthousiasme en leergierigheid! Je bent flexibel inzetbaar, stressbestendig en kan goed georganiseerd werken. Dit alles kan part-time, als leerling (BBL), stage enzovoorts, wij zijn flexibel.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder