Marketing & Communication Specialist

Beekmans Heftrucks Rebelse marketing & communicatie goeroe

Als BBL Leerling Marketing en Communicatie bij ons bedrijf krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte marketingprofessional. Je gaat een rol spelen op onze marketingafdeling. Dit zijn jouw belangrijkste taken: * Content creatie: Je leert hoe je boeiende content maakt voor onze website, social media en andere kanalen. Denk aan blogposts, nieuwsbrieven, video's en grafische ontwerpen. * Social media beheer: Je helpt bij het beheren van onze social media accounts. Dit betekent dat je berichten plant, reacties van volgers beantwoordt en helpt bij het opzetten van social media campagnes. * Producten en diensten promoten: Je helpt bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om onze producten en diensten te promoten. * Marktonderzoek: Je voert marktonderzoek uit om inzicht te krijgen in onze doelgroep en markttrends. Je analyseert data en vertaalt deze naar bruikbare inzichten voor ons marketingteam.

Naar wie zijn wij op zoek?

* Sterke Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, natuurlijk mag dit met de hulp van Chat GPT: Zodat je als een echte rebel kunt bijdragen aan krachtige nieuwsbrieven, leaflets en berichten voor onze social media kanalen. * Creatief denkvermogen en oog voor detail: We houden van gekke, creatieve invalshoeken om anders te denken. * Actief op verschillende social media platformen: Het is voor jou geen uitdaging om de laatste kennis van diverse platforms en trends te vergaren. We willen ons ook gaan richten op TikTok, dus mocht jij je hierin vast willen bijten, dan zijn wij de juiste match! * Proactieve aanpakker: Je ziet kansen en grijpt ze. We geven je veel vrijheid zodat je het best mogelijke resultaat kunt behalen.

Wat biedt het bedrijf?

Waarom kiezen voor ons? * Leren en werken: Bij ons combineer je werken en leren. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van de tijd leer je in de praktijk. * Begeleiding: Je krijgt goede begeleiding van ervaren marketeers en communicatieprofessionals die je alle kneepjes van het vak leren. * Een informele werkomgeving met een gezellige werksfeer waarin jouw eerlijke mening wordt gewaardeerd.Een flinke dosis humor werkt hier goed bij. * Toekomstperspectief: Na het succesvol afronden van je opleiding heb je een goede kans op een vaste baan bij ons bedrijf. * Af en toe een feestje, dus als jij een ster bent in de polonaise, beloven we dat jij bij ons voorop mag lopen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder