Marketing & Communication Specialist

Tuinhout Compleet B.V. Stageplek voor aankomend marketing talent

Als stagiair social media marketing lever jij een bijdrage aan het verder vormgeven van onze social media en het vergroten van onze zichtbaarheid. We zijn nu ruim drie jaar onderweg met o.a. Facebook en willen dit uitbreiden met Instagram. Dit betekent dat er veel kansen voor jou zijn om hierover mee te denken en dit vorm te geven. Samen met de marketeer ga jij aan de slag met jouw ideeën en bieden we je veel vrijheid hierin. Jouw werkzaamheden zullen onder ander bestaan uit het bedenken en plaatsen van ludieke berichten op social media, het bedenken en vormgeven van concepten en een bijdrage leveren aan de online wervingscampagne. Jij krijgt alle ruimte om jouw creatieve ideeën uit te werken en in te zetten om onze online zichtbaarheid te vergroten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je flexibel en prettig in de omgang bent. Belangrijke competenties vinden wij: samenwerken, communiceren, rapporteren en gedrevenheid. Daarnaast ben je dienstverlenend ingesteld, kritisch en communicatief sterk. Een open en leergierige houding vinden wij belangrijker dan eventuele kennis waar je al over beschikt. Echt zien en begrijpen wat er gebeurd, verbanden leggen, dat is waar het om draait. Herken jij je hierin ? Dan is deze stage mogelijk wat voor jou.

Wat biedt het bedrijf?

Tuinhout Compleet is een jong en dynamische bedrijf. Sinds 2014 zijn we bezig met kwalitatief goed Douglas en eiken hout te leveren voor een betaalbare prijs. Wij zitten in Drunen en bieden een totaalpakket van producten aan, voor zowel de consumenten als aan de zakelijke markt. Wij zijn sinds mei 2021 gevestigd op een nieuwe locatie, het industrieterrein Metal Valley in Drunen. Wij hebben een eigen zaag- en schaafafdeling waar we voor de klant ons producten precies kunnen aanpassen naar hun wensen. Dagelijks zijn er zo’n 12 medewerkers bij ons actief. Het grootste deel hiervan is werkzaam in het magazijn of in de productieafdeling. Wij werken in een klein team in team waar een aangename informele werksfeer hangt. Jaarlijks is er een BBQ en vrijdagmiddag drinken we gezamenlijk nog iets na het werk om het weekend in te Ben je op zoek naar een stage in een mooie en groeiende organisatie waar geen dag hetzelfde is? En vind je het leuk om in een energiek team te werken? Reageer!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder