Honderdbunderbos B.V. Zelfstandig werken kok ( MBO niveau 3 )
Samen met jou maken we een planning aan de hand van je studiehandboek. Op deze manier zijn we er zeker van dat jij alle nodige taken op tijd leert en dat we jouw ontwikkeling mooi kunnen registreren en begeleiden. Afhankelijk van het aantal dagen / uren dat je bij ons gaat werken maken we een interne planning. Zo ben jij op de hoogte van wanneer en hoe laat je moet werken. Een korte omschrijving van een typische dag bij het Honder Bunder Bos: Bij binnenkomst nemen we eerst even een bak koffie / fris alvorens we de keuken op gaan starten. Koksbuis en sloof aan, keuken apparatuur aan en dan zul je zien dat je collega van de dag ervoor netjes een MEP lijst voor je klaar heeft liggen. Tezamen met je chef bereiden we de lunchspits voor van de dag en na de middag poetsen we de keuken op en zetten we deze klaar voor de diner spits. Nadat de laatste dessert is uit geserveerd, ruimen en reinigen we de keuken, werken we de lijsten bij en sluiten we gezamenlijk af met een drankje!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij verwelkomen zowel startende leerlingen als leerlingen die willen wisselen van leerplek.
Wat biedt het bedrijf?
Heb je het naar je zin bij ons en wil je verder studeren? Geen enkel probleem! Mocht je aan het einde klaar zijn met je opleiding en willen blijven, dan kijken we samen wat we voor jouw kunnen betekenen m.b.t. een baan bij het Honderd Bunder Bos.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan