Zelfstandig werkend kok

Borrel & Eetcafé De Galgenwiel Eerlijk en echt lekker koken zonder poespas. Welkom in Waalwijk!

Een leerzame stageplaats die aansluit bij jou opleiding? Wij hebben een plekje vrij in ons keukenteam! Een echt Brabants bourgondisch eetcafé met leuke gerechten. Kijkend naar jou kwaliteiten nemen we je mee in ons idee van lekker eten. Geen poespas, niet over de top met takjes of blaadjes maar gewoon echt lekker eten. Elk item op een bord krijgt z'n eigen bereiding om het meest er uit te halen, het liefst werken wij met ongeveer 6 items op 1 bord en laten dit samen in balans komen in smaak, structuur en mondgevoel. Kort samen gevat: simpele gerechten met een ziel, al bij al een hele uitdaging! De data van je stage of leerperiode is bespreekbaar. telefoon: 0646464700 mail: info@degalgenwiel.nl t.a.v.: Jurgen Sprangers

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor eten en koken Harde werker Leergierig Gezellige Teamspeler

Wat biedt het bedrijf?

Een werkomgeving waar gewerkt wordt met normale normen en waarden in een hecht team vinden wij zeer belangrijk. Ruimte om jezelf te zijn in dit team dat draait op vertrouwen, afspraken en eerlijkheid geeft jou dan ook een stabiele stage plek. Een bedrijf zonder gedoe, met hardwerken en collega's die voor elkaar klaar staan. Afgelopen jaar hebben wij bewust gewerkt met ons vaste team en zonder leerlingen. Dit heeft geleid tot een sterk bedrijf met een team dat weer klaar is jou goed op te leiden. Wij zoeken een jongen of meid die zich wil ontplooien in de horeca, iemand die wil leren en met zin naar zijn werk komt. We starten aan de koude kant en m.e.p., dit vervolgt zich naar het mee bereiden van warme gerechten. Hierna is het geheel afhankelijk van jezelf: met goede inzet en overzicht betrekken we je bij de kachel, meplijsten schrijven, bestellen, plannen en gerecht ontwikkeling. Spreekt dit je aan? Dan jij ons vast ook! We zien je graag op gesprek komen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder