Zelfstandig werkend kok

Cookaholics BBL kok, BBL zelfstandig werkend kok

Ben jij op zoek naar een creatieve en dynamische stage binnen de eventcatering? Dan is Cookaholics het bedrijf voor jou! Cookaholics is een jong bedrijf dat begonnen is als een passie en uitgegroeid tot een full-service cateraar. Van bruiloft tot jubileum en van privédiner tot pop-up restaurants. Bij Cookaholics verzorgen wij op verschillende plekken de catering. Doordat er veel samenwerkingen zijn met de bedrijfswereld bouw je tijdens je stage al een mooi netwerk op. Ons team bestaat uit jonge, gedreven medewerkers die met originaliteit, innovatie en liefde voor het vak van ieder evenement een totaalbeleving maken. Herken jij jezelf hierin en ben jij een echte teamplayer die graag zijn beste beentje voor zet en niet bang is om zijn eigen ideeën te delen en wellicht uitzicht heeft op een vaste baan? Neem dan contact met ons op!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Oog voor detail - Flexibiliteit - Sociale vaardigheden - Teamplayer - Leergierig - Creatief - Communicatief sterk - Verantwoordelijkheidsgevoel

Wat biedt het bedrijf?

- Leerzaam bedrijf - Gezellig en hecht team - Veel variatie in werkzaamheden - Verschillende werkomgevingen - Netwerk-opbouw - Groei in je sociale vaardigheid - Goede samenwerking - Vertrouwelijke werkomgeving - Vrijheid

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder