Meewerkend horeca ondernemer

Wijnand van Delft, Partycentrum en Drie Linden Ben jij de gezellige horeca tijger die zichzelf graag bij ons jonge en gezellige team voegt?

Het verwelkomen van gasten, opnemen van bestellingen, werkzaamheden achter de bar, maken van reserveringen, zalen klaar zetten voor feesten en ook bediening op feesten, verzorgen van bestellingen naar vaste leveranciers, openen en sluiten van locatie, aansturen van oproepkrachten, meedenken over personeelsbezetting, mee denken over de menukaart. Zorgen dat de gast het naar zijn of haar zin heeft bij ons.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een vlotte babbel, een echte teamplayer maar ook zelfstandig, verzorgt uiterlijk, gast vriendelijk, punctueel en accuraat en als horeca-tijger vooral jezelf!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong en gezellig team, waarin je kans maakt op een vaste baan. Je krijgt uitbetaald volgens het Horeca-CAO en deelt mee in de fooi. En uiteraard hebben wij in de weekenden ook een gezellige na borrel. En je bent meestal een dag in het weekend vrij.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder