Marketing & Communication Specialist

Zelfbesparen B.V. Vacature (stagiaire): Content Creator - marketing & communicatie (Duurzame Energiebranche bij Zelf Besparen.)

Bij Zelf Besparen bieden we meer dan alleen een stageplek. We bieden een ervaring die je nooit zult vergeten. Je krijgt niet alleen de kans om je vaardigheden te ontwikkelen in een duurzame en inspirerende omgeving, maar ook om deel uit te maken van een team dat ernaar streeft om de wereld een betere plek te maken. Bij ons krijg je uitdagende werkzaamheden, professionele begeleiding en ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Ook krijg je de kans wanneer je goede prestaties behaald om meer verantwoordelijkheden te dragen binnen onze marketing afdeling. En niet te vergeten: gezellige lunchpauzes met je collega's. We bieden stagevergoedingen aan die bespreekbaar zijn. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van onze missie om de wereld een groenere plek te maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Zelf Besparen zijn we op zoek naar een content creator stagiair(e) met de volgende eigenschappen: Enthousiast en creatief: We zoeken iemand die gemotiveerd is duurzame oplossingen te promoten. Creativiteit is belangrijk voor het maken van aantrekkelijke content en het bedenken van nieuwe ideeën. Goede beheersing van de Nederlandse taal: Als content creator is het belangrijk om goed te kunnen schrijven in het Nederlands, zodat je aantrekkelijke content kunt creëren en communiceren met onze klanten via social media en nieuwsbrieven. Ervaring met Canva en/of Photoshop: We verwachten dat onze stagiair(e) enige ervaring heeft met grafische ontwerptools zoals Canva en/of Photoshop. Dit is belangrijk voor het maken van visueel aantrekkelijke content. (of de student is erg leergierig aangelegd om dit snel onder de knie te krijgen.) Kennis van video editing: Het is een pre als onze stagiair(e) enige kennis heeft van video editing, aangezien we regelmatig videocontent maken.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Zelf Besparen bieden we meer dan alleen een stageplek. We bieden een ervaring die je nooit zult vergeten. Je krijgt niet alleen de kans om je vaardigheden te ontwikkelen in een duurzame en inspirerende omgeving, maar ook om deel uit te maken van een team dat ernaar streeft om de wereld een betere plek te maken. Bij ons krijg je uitdagende werkzaamheden, professionele begeleiding en ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. En niet te vergeten: gezellige lunchpauzes met je collega's. We bieden stagevergoedingen aan die bespreekbaar zijn. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van onze missie om de wereld een groenere plek te maken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder