Office & Management Support Specialist

Zelfbesparen B.V. Ontwikkel en Groei: Dynamische Stage bij Zelfbesparen in Managementondersteuning

Bij Zelf Besparen zijn we onderweg naar het verduurzamen van 1 miljoen woningen. Voor ons snel groeiende bedrijf hebben we een leuke stageplek voor het assisteren van ons management team. Denk hierbij aan het plannen van events, organiseren van meetings, bijhouden van agenda's en het uithanden nemen van administratieve taken. Check ook onze website voor meer info, graag tot snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Communicatieve Vaardigheden: Dit is cruciaal voor een managementassistent. Het omvat niet alleen een 'vlotte babbel', maar ook het vermogen om duidelijk en beknopt te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling. Dit helpt bij het effectief overbrengen van berichten, het voeren van professionele gesprekken en het onderhouden van bedrijfsrelaties. Oog voor Detail: Aandacht voor details is essentieel in deze rol. Het zorgt ervoor dat alle taken nauwkeurig worden uitgevoerd, van het beheren van agenda's tot het organiseren van evenementen en het verwerken van documenten. Fouten kunnen kostbaar zijn, dus nauwkeurigheid is van groot belang. Organisatievermogen: Een managementassistent moet uitstekende organisatorische vaardigheden hebben. Dit omvat het beheren van tijd, het prioriteren van taken, en het efficiënt plannen van vergaderingen en evenementen. Probleemoplossend Vermogen: Het vermogen om snel en effectief problemen op te lossen is een belangrijke vaardigheid. Dit houdt

Wat biedt het bedrijf?

Bij Zelfbesparen begrijpen we dat een stage meer is dan alleen een leerervaring - het is een kans om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Als jouw toekomstige leerbedrijf, zijn wij toegewijd om jou een omgeving te bieden waarin je niet alleen kunt leren en je vaardigheden kunt ontwikkelen, maar waar je ook echt deel uitmaakt van ons team. Wat Bieden Wij? Doorgroeimogelijkheden: Wij geloven in het potentieel van onze stagiaires en bieden reële kansen om door te groeien binnen ons bedrijf. Jouw groei is onze groei, en we zijn er trots op dat we een platform kunnen bieden waar je je carrière kunt beginnen en ontwikkelen. Kans op een Vaste Aanstelling: Uitblinkers krijgen bij ons vaak de mogelijkheid om na hun stageperiode aan te blijven als volwaardig lid van ons team. We waarderen hard werk en toewijding en willen talenten graag binnen ons bedrijf houden.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder