Meewerkend horeca ondernemer

Yukai

Ons sushi restaurant biedt een uitdagende en leerzame stageplek voor studenten die zich willen ontwikkelen in de horeca, met een focus op gastvrijheid, service en organisatie. Met 35 zitplaatsen richten wij ons op kwaliteit en een efficiënte, gastvrije beleving. Als stagiair(e) krijg je de kans om ervaring op te doen in de bediening, het ontvangen en placeren van gasten, het organiseren van reserveringen en het ondersteunen van de dagelijkse gang van zaken. Je leert hoe je een vlotte en professionele service verleent, hoe je met gasten omgaat en hoe je bijdraagt aan een prettige en georganiseerde werkomgeving. Voor gemotiveerde studenten is er ook ruimte om leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen. Wij zoeken een enthousiaste, representatieve en leergierige student met een passie voor gastvrijheid en horeca.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Yukai zijn we op zoek naar enthousiaste en leergierige studenten die een passie hebben voor horeca en gastvrijheid. Of je nu een carrière in de horeca ambieert of ervaring wilt opdoen in een dynamische werkomgeving, wij bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen en deel uit te maken van een professioneel en gezellig team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder