De Beurs eten & drinken Leerplek in centrum Edam
Stage bij ons? Daar krijg je geen spijt van! De ondernemers willen de leerling in alles begeleiden van a tot z. In een jong team met wekelijks een borrel na het werk?? Indien er in de omgeving een beurs , workshop of een tasting is kan de leerling hiervan gebruikmaken. Immers dat heeft allemaal met deze opleiding te maken en nog leuk en gezellig ook. Ook krijgt de leerling een goed inzicht in de cijfers van deze onderneming en alles wat hier mee te maken heeft. Onze onderneming organiseert geregeld evenementen, waar de leerling aan mee kan werken, of gezellig heen kan. Genoeg redenen (en er zijn er nog meer) om contact op te nemen met ons!
Naar wie zijn wij op zoek?
Eerlijkheid, creativiteit en kunnen samenwerken is wel zo fijn. Maar… als je jezelf hier niet helemaal in vindt kunnen we daar samen aan gaan werken. Waar een wil is , is een weg????????
Wat biedt het bedrijf?
Een gezellig jong team met voornamelijk studenten die een bijbaan hebben (maar wel het liefst elke week werken??) De mogelijkheid om bij ons een arbeidsovereenkomst na afloop te krijgen.. in je vrije tijd kan je bij ons komen eten met een korting van 50%. En dat is best veel??
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat