Kok

Strandbad Paviljoen Edam Op zoek naar een complete stageplek voor je opleiding! Zoek niet langer!!

Als leerling-Kok ga je hier alle beginselen die nodig zijn om een mooi gerecht aan de gasten te presenteren leren. Van voorbereidingen die hiervoor nodig zijn tot het eind product wordt je geleerd. Tevens leer je alle hccp normen te hanteren, voorraad beheer te beheersen etc. Oftewel alles wat nodig is om je opleiding een goed vervolg te geven wordt je hier geleerd.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is een nette, sociaal vaardige persoon, die bereid is veel te leren. Tevens beseft dat de horeca een dienstverlenende sector is die niet van 9 tot 17 actief is.

Wat biedt het bedrijf?

Op het mooiste plekje aan het Markermeer bieden wij een mooi leerplek in een stabiel, gezellig en hardwerkend team. Waarbij bij een goed gevolg wij een baan in het vooruitzicht stellen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder