Strandbad Paviljoen Edam Heb je een passie voor horeca, ben je leergierig en wil je werken in een jong team, kom dan snel!
Wees welkom om op onze prachtige locatie te leren. Zowel BOL als BBL.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij flexibel, een passie voor koken, leergierig en wil je werken in een jong team, dan meld je snel!
Wat biedt het bedrijf?
Op onze lokatie aan het Markermeer is er nog geen grens ontdekt. Werkend met een jong en enthousiast team groeien en ontwikkelen we ons ieder jaar door. Wil jij hierbij zijn, meld je snel.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder