50|50 Hotel Belmont Enthousiaste en gastvrije leerling-kok gezocht
Ben jij een echte keukenliefhebber en op zoek naar een leuke én leerzame BBL-plek? Kom dan jouw talent ontwikkelen bij 50|50 hotel & congrescentrum Belmont in Ede. Tijdens jouw werken-lerentraject van een jaar leer je onder begeleiding van onze ervaren koks alle fijne kneepjes van het vak. Wat ga je doen? Als leerling-kok draai je volledig mee in onze professionele keuken. Wanneer er groepen komen vergaderen, zorg jij er samen met je collega’s voor dat er een smakelijk lunchbuffet klaarstaat – met bijvoorbeeld zelfgemaakte soepen, verse salades, snacks en huisgemaakte lekkernijen. ’s Avonds help je mee met het bereiden van het diner voor onze restaurantgasten. Na afloop zorg je er samen met het team voor dat de keuken weer spic en span is. Je werkt nauw samen met onze koks en leert volop van hun ervaring. Je komt terecht in een hecht keukenteam waarin samenwerken, plezier en leren centraal staan.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je volgt (of gaat starten met) de koksopleiding niveau 2 (BBL). • Je houdt van koken, catering en gastvrijheid. • Je bent sociaal, flexibel en werkt graag samen. • Je vindt het geen probleem om af en toe in het weekend of op feestdagen te werken. • Je kunt (na aanvraag) een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen – de kosten vergoeden wij natuurlijk. • Je hebt een christelijke achtergrond.
Wat biedt het bedrijf?
- Een leerzame werkplek met ruimte voor jouw groei en ontwikkeling - Persoonlijke begeleiding en feedback van een werkbegeleider - Een passend salaris volgens cao Sociaal Werk, schaal 2 - Een Individueel Keuzebudget (IKB) met 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld - Onregelmatigheidstoeslag voor avond- en weekenddiensten - Iedere werkdag staat er een lekkere gratis lunch of avondmaaltijd voor je klaar, afhankelijk van de dienst die je hebt. - Jouw vitaliteit vinden we belangrijk, dus is er voor jou een sportbudget beschikbaar.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring