Kok

50|50 Hotel Belmont Enthousiaste en gastvrije leerling-kok gezocht

Ben jij een talent in de keuken en op zoek naar een leuke en leerzame BBL-plek? Kom dan werken bij 50|50 hotel en congrescentrum Belmont in Ede. Tijdens een werken-lerentraject leer jij in een jaar de fijne kneepjes van het vak in de keuken. Uiteraard word je daarin vakkundig begeleid door onze koks. Jouw functie: Als er bij ons groepen komen vergaderen, zorg jij er met je collega’s voor dat er een heerlijk lunchbuffet klaarstaat tussen de middag. Je maakt soepen, salades, snacks of bakt lekkernijen. Verder help jij mee om de maaltijden te bereiden voor onze gasten die ’s avonds in het restaurant eten. Aan het einde van de dienst zorg je er met de collega’s voor dat de werkplek weer helemaal schoon is. Je werkt samen met onze koks, zodat je volop van hen kunt leren. Je komt in een gezellig keukenteam te werken met loyale collega’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een enthousiaste leerling die wil starten of al bezig is met de koksopleiding op niveau 2. Jouw hart gaat sneller kloppen van het bereiden van maaltijden en cateringopdrachten. Je bent gastvrij en sociaal ingesteld. Verder ben je flexibel en heb je teamgevoel: ook in de weekenden en op feestdagen wil jij, samen met je collega’s, voor onze gasten zorgen. Voor deze functie vragen wij of je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wat biedt het bedrijf?

We vinden het belangrijk om aandacht voor jouw ontwikkeling te hebben. Je werkbegeleider zal je begeleiden op de werkvloer en geeft je feedback op je opdrachten. Natuurlijk hoort daar ook een salaris bij (schaal 1, Cao Sociaal Werk); daarnaast krijg je een onregelmatigheidstoeslag over avond- en weekenddiensten. Verder kun je profiteren van leuke extra’s, zoals een fietsregeling of een sportbudget.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder