Zelfstandig werkend kok

Eetkamer Lamens Ambacht & enthousiasme, passie & gezelligheid dat is waar wij voor staan!

Graag leren we je om zelfstandig te werken. Je leert om efficiƫnt te werken en om alles zelf te maken. Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen parti en we laten je alles proeven. We zorgen dat je product kennis enorm verbreedt wordt. We zijn gesloten op zondag en maandag en je derde dag vrij kan altijd wisselen of als je wenst kan dit een vaste dag worden. Vrij zijn in het weekend is geen probleem en vakanties worden in overleg ingepland. Onze dag begint altijd met een kop koffie en dan de voorbereiding voor de avond, om 16.30 uur eten we altijd met z'n alle en om 17.00 uur gaan we open. Meestal zijn we op doordeweeks rond 21.00 uur klaar en in het weekend 22.30 uur. In het weekend drinken we altijd nog een drankje na het werk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij belangrijk vinden is dat jij zin hebt om te werken, dat je passie hebt voor eten. En dat je binnen ons team past en dat je graag lekker wilt koken. We vinden het fijn als je mee wilt denken met het bedenken van nieuwe gerechten.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij jou kunnen bieden is de mogelijkheid om veel te leren. Om zelfstandig te werken en alles te proeven. We hebben een klein maar zeer gezellig team en vinden het belangrijk om goed samen te werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder