Zelfstandig werkend kok

De Tijd Eten & Drinken Geweldig mooi restaurant in Eerbeek De Tijd

Onze keuken begint om 11.30 op te starten. Mice en place draaien en gelijk de lunch. Daarna gaan we over op diner. tot 20.30 uur is onze keuken geopend. Wij hebben een chefkok, souschef en een zelfstandige kok in onze keuken. De chefkok is daarbij ook een leermeester al vele jaren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een goeie doos enthousiasme en liefde voor het koken.

Wat biedt het bedrijf?

Heel hecht team in de keuken, waar heel veel ervaring is. waardoor er veel leermomenten zijn. Kans op zeker een vaste aanstelling na opleiding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder