Zelfstandig werkend kok

Bistrobar Beaune High Potentials die willen werken en leren in een rock'n roll leerbedrijf. Bistrobar Beaune Rozendaal dus!

Heb jij een Goede kop, brede lach en ben jij een meester met het mes? Wij zoeken talenten voor onze keukenbrigade. Ons doel is altijd dat je als leerling, aan het einde van je leerjaar, alle parties hebt doorlopen. Voordat je bij ons aan de slag gaat, ga je altijd eerst een dag in de keuken meedraaien zodat je een goed beeld krijg van het team, de werkzaamheden en de bistrobarsfeer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dat kan per persoon ontzettend verschillend zijn. Het gaat vooral om de juiste 'klik' tussen jou als leerling en ons bedrijf. En de twinkeling in je ogen als het over koken gaat!

Wat biedt het bedrijf?

Bij onze bistrobars kom je te werken met de beste leermeesters die je maar kan wensen. Het team barst van de creativiteit en rock 'n roll. Je werkt in een fijn team dat altijd op zoek is naar nieuwe smaken en toffe combinaties. We koken met ballen. Als leerling krijg je veel (doorgroei)mogelijkheden binnen en buiten Beaune (de overige bedrijven binnen de Bistrobar familie) . Daarnaast geven we onze leerlingen altijd het gevoel er helemaal bij te horen. En niet te vergeten werk je op een van de mooiste locaties die Gelderland rijk is.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder