Zelfstandig werkend kok

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V. Kok jij elke dag een smakelijk gerecht voor onze parkgasten middenin de natuur? Kijk dan snel bij Buitenplaats Beekhuize

Jij houdt je bezig met alle facetten in ons Restaurant Woodz. Je helpt bij de voorbereidingen voor die dag, denkt mee over de invulling van de kaart, serveert een smakelijke lunch, maakt een stoere borrelplank en draait je hand niet om voor een drukke zondag! Restaurant Woodz is het restaurant op Buitenplaats Beekhuizen in Velp. Ingericht op basis van een festival - pop up setting serveren wij onze gasten een heerlijk middagje of avondje uit. De Buitenplaats ligt middenin Nationaal Park Veluwezoom, dus je hoort hier elke dag letterlijk de vogels fluiten!

Naar wie zijn wij op zoek?

Creatief, gastgericht, oog voor detail, geordend en gevoel voor smaak

Wat biedt het bedrijf?

Kans op vast dienstverband, gezellig team, ruimte voor eigen inbreng, eten en drinken. Op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Dan ben jij bij Buitenplaats Beekhuizen op de juiste plek! En wist je dat wij in 2023 zijn genomineerd voor het beste leerbedrijf recreatie 2023/2024. Wij vinden het leuk, en krijgen energie, om stagiaires te begeleiden en te helpen in jouw ontwikkeling in de recreatiebranche en ontwikkelen in ons bedrijf al. Neem snel een kijkje nemen op ons park in de ongerepte natuur van Nationaal Park Veluwezoom!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder