Dinée Café Veertien
Als zelfstandig werkend kok wordt je door een team van jonge ervaren koks mee genomen met alle voorkomende werkzaamheden. Het is de bedoeling dat je na de stage echt als zelfstandig werkend kok aan de slag kunt.
Naar wie zijn wij op zoek?
Onze voorkeur bij de leerlingen gaat uit naar een harde werker die niet op de klok kijkt en een winnaars mentaliteit heeft. Ons jonge team werk in een gezellige sfeer en hopen dat je daar ook in past.
Wat biedt het bedrijf?
Van de leerlingen die we opgeleid hebben zijn er al enkele gebleven na hun opleiding dus het is aan jezelf of je laat zien dat we je graag willen hebben na de opleiding.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder