Manager / ondernemer horeca

Recreatiecentrum TerSpegelt B.V. Een gave stage voor HOM-mers!

Je gaat stage lopen in een of meerdere horecalocaties op ons park. Op TerSpegelt hebben we mr liefst 7 horecalocaties. Jij zorgt er mede voor dat onze gasten kunnen genieten van een verfrissend drankje of heerlijk etentje bij een van deze locaties. Je werkt in een gezellig jong team met constant een heerlijke vakantiesfeer. Je gaat aan de slag in de bediening, achter de bar of in de keuken. Je leert plannen, organiseren, maakt kennis met kengetallen aangaande inkoop en personeelskosten, je kijkt mee of gaat na verloop van tijd zelfstandig aan de slag met managementtaken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt een passie voor lekker eten & gastvrijheid Je bent optimistisch en enthousiast Je neemt initiatieven en kan goed zelfstandig werken Je durft keuzes te maken en bent stressbestendig Je bent flexibel en snapt dat er in weekenden en vakanties gewerkt moet worden Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en focust je op kwaliteit Je hebt leidinggevende capaciteiten

Wat biedt het bedrijf?

Tijdens je stage richt je je primair op gasten en medewerkers. Je kan jezelf aanpassen aan de wensen van de gast. Je bent verantwoordelijk voor een aantal processen, van begin tot eind. In jouw enthousiasme neem je medewerkers mee om er elke dag een feest van te maken. Nou ja, feest? Er moet natuurlijk ook heel hard gewerkt worden, maar bij TerSpegelt werken we met plezier!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder