Eetcafé Sels

  • Naam Eetcafé Sels
  • Leerbedrijf ID 100735915
  • KvK naam Eetcafé Sels
  • KvK nummer 82413460
  • KvK vestigingsnummer 000048648221
  • Bedrijfsindeling Cafés
  • Telefoon +31643449268
  • Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
  • Totale capaciteit 3
  • Stage/bbl overeenkomsten 1

Organisatieprofiel

  • Omschrijving Eetcafé Sels is een gezellig eetcafé in een prachtig sfeervol en antiek pand gelegen in Andijk. Sels is een plek om een borrel te halen of een heerlijk diner wat kan resulteren tot in een avondje uit. In de zomer biedt Sels ook lunch aan. Het eetcafé telt zo’n 40 zitplaatsen en daarnaast heeft Sels ook nog een voor- en achterterras met aan de voorkant circa 20 zitplaatsen en aan de achterkant circa 40 zitplaatsen. U kunt dus bij Sels terecht voor een lunch, diner of borrel. Daarnaast verzorgen wij geregeld feesten en partijen, zoals: een verjaardagsfeest, jubileum, zakelijk etentje, babyshower, bruiloften, etc. Wij richten ons ook zeker op kinderen. Op het achterterras hebben wij een schommel, trampoline en zandbak staan voor de kleintjes zodat de ouders ongestoord kunnen borrelen. De keuken werkt vooral met verse en huisgemaakte producten en zo zijn de spareribs chefs zijn specialiteit. De menukaart bestaat met de lunch uit diverse warme en koude broodjes, soepen en salades. Met het diner werken wij met populaire gerechten zoals een hamburger, kipsaté, een vis van de week of denk aan een carpacciosalade. Voor een eetcafé onderscheidt Sels zich qua kwaliteit en is het zeker restaurantwaardig te noemen. Voor de borrelaars hebben wij een uitgebreide wijn en cocktailkaart. Doordat ons achterterras erg tropisch is aangekleed en sferen van Ibiza kent, kunnen de cocktails daarom ook zeker niet ontbreken. Sels haar openingstijden zijn als volgt van oktober t/m maart: Donderdag: 16:00 – 00:00 Vrijdag: 16:00 – 02:00 Zaterdag: 14:00 – 02:00 Zondag: 14:00 – 00:00 De keuken gaat vanaf 17:00 open en er kan tot 21:00 van de kaart besteld worden, na 21:00 werken we met een BITES kaartje. Van april t/m september zijn de openingstijden: Woensdag: 12:00 – 00:00 Donderdag: 12:00 – 00:00 Vrijdag: 12:00 – 02:00 Zaterdag: 12:00 – 02:00 Zondag: 12:00 – 00:00 De keuken gaat nu om 12:00 tot 16:00 open voor lunch, daarna kan er vanaf 17:00 gedineerd worden. Eetcafé Sels ligt, zoals je misschien wel kan horen, aan de dijk (in Andijk en aan de Dijkweg) en heeft voor de deur gratis parkeergelegenheid. Station Hoogkarspel is het meest dichtstbijzijnde treinstation en de dichtstbijzijnde bushalte ligt aan de Kleingouw waar je uitstapt bij D’arnaudstraat. De fooi wordt verdeeld onder het personeel en ligt bij Sels ongeveer op €2,- fooi per gewerkt uur. De roosters worden minimaal 3 weken van tevoren bekend gemaakt. Bij een shift die om 12:00 begint regelen wij lunch en bij een shift die vanaf 17:00 begint eet je thuis, maar er is mogelijkheid om op een later tijdstip nog een goede maaltijd te krijgen. Bij Sels kan je doorgroeien tot leidinggevende bediening en tot sous-chef in te keuken. 1x per jaar organiseren wij een bedrijfsuitje. Het team bestaat uit 1 chef-kok/eigenaar, 1 keukenhulp, 3 afwassers, 1 leidinggevende bediening/eigenaar en 1 medewerker bediening. Wij vinden het belangrijk in ons bedrijf dat de gasten tevreden zijn en een mooie beleving bij ons hebben gehad onder het mom van de sfeer, de kwaliteit van het eten en onder het genot van een drankje in een bruin café of tropisch terras. Gastvrijheid staat bij ons op nummer 1. Horeca is soms een chaotisch vak en kunnen dingen die op de werkvloer gebeuren nog doorspoken in het hoofd. We streven ernaar om onze leerlingen te leren met uitdagingen om te gaan zoals de juiste balans zoeken tussen privé en werk door hun zo goed mogelijk bij te staan en te coachen bij eventuele uitdagingen op de werkvloer als in privésferen, zo helpen we de leerlingen ook met hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Informatie Leren & Werken Eetcafé Sels streeft ernaar om een goed leerbedrijf te zijn voor toekomstige leerlingen. Met Niels als leermeester in de keuken en Kim als leermeester in de bediening hechten wij er veel waarde aan dat dit mooie vak op de juiste manier wordt doorgegeven aan volgende generaties. We kijken er altijd naar uit om nieuwe leerlingen op te leiden, omdat het vaak gepassioneerde mensen zijn die nieuwe dingen willen leren en openstaan voor het mooie vak horeca. Wij hopen dat we met onze sociale vaardigheden een leermeester kunnen zijn die niet alleen op werkgebied een leerling veel kan leren, maar ook in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers zijn onmisbaar voor ons en voor alle bedrijven en is het daarom ontzettend belangrijk dat deze branche op de juiste manier en met passie wordt doorgegeven. Daarnaast kijken wij uit naar een toekomst in de horeca waarbij duurzaamheid, innovatie en het koesteren van talent voorop staat. De horeca is een vak waar saamhorigheid een belangrijk begrip is. Nu mensen alsmaar meer verdeeld worden streven wij ernaar om dit vak zo goed mogelijk in stand te houden om zo de saamhorigheid vast te houden en naar een hoger niveau te tillen
  • Informatie Student Wij hebben inmiddels enkele stagiaires opgeleid. Wij staan open voor alle scholen dus wees niet bang om ons een berichtje te sturen of even langs te komen om een blik te werpen in ons bedrijf!

Eetcafé Sels

  • Naam Eetcafé Sels
  • Leerbedrijf ID 100735915
  • KvK naam Eetcafé Sels
  • KvK nummer 82413460

Erkenningen

Sector: Horeca en bakkerij

Eetcafé Sels

  • Naam Eetcafé Sels
  • Leerbedrijf ID 100735915
  • KvK naam Eetcafé Sels
  • KvK nummer 82413460

Contactpersonen (1)

Naam Rollen Opleidingen