Eetcafé Sels Gemotiveerde BBL leerling kok gezocht!
Eetcafé Sels is een luxe eetcafe waarbij bijna alles in de keuken huisgemaakt is, waardoor er in onze keuken erg veel te leren valt door onze chef Niels. Niels is vanaf zijn 16e al kok en heeft nu met zijn leeftijd van 38 jaar al enorm veel ervaring kunnen opdoen. In onze keuken wordt, naast dat bijna alles huisgemaakt is, ook ruimte gemaakt voor uitdagingen zoals het werken met grote en uitdagende stukken vlees (bijv Tomelhok) en bepaalde vistypes. In onze keuken leer je niet alleen het bereiden van gerechten maar ook het plannen van tijd, mise en place, werken in een team en hygiëne. Ook hecht Niels veel waarde aan het proeven en smaak maken op gevoel, zo leer je bij ons zonder recept hoe je iets op gevoel lekker kan maken. Ons café is een erg druk bezocht café dus is het de perfecte plek om genoeg ervaring op te doen zodat die kennis meegenomen kan worden naar hopelijk een mooie toekomst.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste, leergierige leerling die passie heeft voor eten en deze (uiteindelijk) op een creatieve manier weet te bereiden. Daarnaast zoeken wij een sociaal en loyaal iemand waarop wij kunnen bouwen in ons kleine team.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Eetcafé Sels bieden we je een fijne werkplek waarbij sfeer en gezelligheid voorop staat. Wij bieden je daarnaast een veilige werkomgeving en een goede fooi. Bij Sels leer je ontzettend veel over de keuken want kant- en klare verpakkingen is voor ons een no-go! Chef Niels is nooit vies voor een nieuwe uitdaging en daardoor probeert hij geregeld nieuwe dingen uit zoals het zelf maken van pizza's, het zelf maken van brood, een Tomelhok bereiden en noem maar op, er valt dus zeker genoeg te leren in onze keuken!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan