HappyDays Noord-Holland Bij HappyDays Noord-Holland op zoek naar een zelfstandige werkende kok. HappyDays Is hét partycentrum van Noord-Holland. Met meer dan 11.000m2 horeca plezier, ontbreekt het voor onze gasten aan niets. De gehele dag vermaakt men zich met activiteiten.
Functie-inhoud: Als Zelfstandig werkend kok ben je samen met het keukenteam (mede-)verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. De taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere: – Bereiden van a la carte gerechten tijdens diner en of partijen volgens recept. – Zelfstandig en in teamverband gereed maken van a la carte bestellingen, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie m.b.t. ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. – Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen. – Bewaken van houdbaarheid en hygiëne. – Voorbereiden van lunch en diner door o.a. een strakke mise en place en planning. – Naleven en toezien van voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO en HACCP. – Schoonhouden van de werkomgeving, apparatuur en machines volgens de gestelde normen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat we van jou verwachten: – Bij voorkeur een afgeronde MBO koksopleiding – Oog voor kwaliteit, planning – Relevante werkervaring – Een sterke persoonlijkheid – Doorzettingsvermogen – Teamspirit
Wat biedt het bedrijf?
Wat we je bieden: Een afwisselende baan in het vetste en grootste partycentrum van Noord-Holland. Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige en dynamische werkomgeving. Een salaris afgestemd op je kennis en ervaring.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan