Zelfstandig werkend kok

Restaurant By N.A.P. Wij hebben weer ruimte voor enthousiaste leerlingen!

In de keuken: de student leert in eerste instantie mee te helpen met de mise en place en aan de koude kant, denk aan het maken van voorgerechten, salades, desserts en lunch gerechten. Later leert hij/zij ook de kneepjes aan de warme kant. Ook bestellen, en het ontvangen van de bestelling. Meedenken aan nieuwe gerechten voor de kaart of voor het verrassingsmenu. Maar ook het snel en efficiƫnt werken, met enthousiasme en passie. Bediening: het mee draaien in de operatie aan de voorkant. Van het ontvangen van de gasten tot het afscheid. Met alles daartussen in. Bestellingen opnemen, drankjes maken achter de bar of inschenken aan tafel. Of het lopen van de drankjes of de gerechten van de pas. Jij hebt een glimlach waar iedereen blij van wordt! Het verdiepen in stof is ook mogelijk, zoals wijnen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiasme, passie, stressbestendigheid, sociaal, collegiaal en een vleugje humor!

Wat biedt het bedrijf?

Een goede veilige leeromgeving waar de leerling veel zal leren op verschillende gebieden. Ruimte voor creativiteit, passie en ambitie. Bij ons aan de haven ben je meer dan een student! En is er ruimte voor doorgroeien.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder