Hotel De Kastanjefabriek
Ben jij klaar om jouw culinaire talenten te ontwikkelen? Kom stage lopen als Zelfstandig Werkend Kok bij Hotel de Kastanjefabriek! Hotel de Kastanjefabriek is op zoek naar gepassioneerde en gedreven studenten die hun vaardigheden willen aanscherpen in een dynamische en inspirerende omgeving. Als Zelfstandig Werkend Kok in ons hotel krijg je de kans om te werken met de beste ingrediënten en te leren van ervaren chefs die jou begeleiden in jouw groei naar culinaire perfectie.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een gemotiveerde leerling-kok die leergierig is en een passie heeft voor het koken. Je werkt zelfstandig wanneer dat nodig is, maar weet ook hoe belangrijk goede samenwerking in de keuken is. Je bent proactief, toont initiatief en staat open om nieuwe dingen te leren. Netjes, nauwkeurig en met aandacht voor detail: zo werk jij in de keuken. Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou!
Wat biedt het bedrijf?
Ons hotel in de Achterhoek blijft groeien en is een geweldige plek om jouw talent als kok te laten zien én verder te ontwikkelen. We zijn een kleinschalig hotel met 28 kamers en bieden jou de kans om volop mee te draaien in de keuken. Tijdens je stage leer je wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een keuken binnen een hotelomgeving. We werken met een jong en hecht team dat houdt van aanpakken, maar ook van plezier maken. Onze visie is simpel: een gelukkig team zorgt voor gelukkige gasten. We zijn flexibel met start- en einddata van je stage, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers