Bibliotheekcafe Hoeveel wil jij leren? Wij geven jou de ruimte! Pak jij die kans aan?
Jij krijgt al snel de vrijheid om het bibliotheek café zelfstandig te openen en te sluiten. Naast dat je op een correcte, vriendelijke manier onze gasten helpt met het maken van hun keuze, bereid je ook producten in de keuken. Leert diverse koffie zetmethodes en we maken een begin met latte art. Je wordt uitgenodigd om signalen van onze gasten over de service en assortiment om te zetten in haalbare realistisch doelen in samenwerking met je leermeester. Welke producten hebben een goede marge en wat zou jij willen doen om de 'margemakers' beter onder de aandacht van onze gasten te brengen? De klant beleving staat centraal en jij hebt daar een grote rol in. Pak jij die rol aan?
Naar wie zijn wij op zoek?
Voor deze plek zijn vaardigheden zoals, zelfstandigheid, creativiteit, open communicatie, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en samenwerken nodig.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een abonnement van de bibliotheek aan. Ook mag je gratis deelnemen aan alle activiteiten en lezingen die door de bibliotheek georganiseerd worden. Natuurlijk hebben wij een leuke kerstpresentie en doe je mee aan het personeelsfeest. Wij bieden jou een werkomgeving waarbij je mag leren. Dus fouten maken is oke! Mocht je het werk leuk vinden dan praten wij graag met jou over eventuele vervolgstappen!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf