Allround Assistant Business Services

Bond Beveiliging Toekomstig professional gezocht! Met uitzicht op een vaste baan.

Binnen onze groeiende organisatie zijn wij opzoek naar een organisatorisch talent. In jouw rol ondersteun je het management op gebied van kwaliteit, HRM, facilitair, marketing en communicatie. Zo verwerk jij (financiële) gegevens en denk jij mee over het efficiënter inrichten van administratieve processen. Ook denk jij mee in het organiseren van bedrijfsevenementen zoals een algemene werknemersvergadering in de vorm van een Webinar of een leuk bedrijfsfeest. Daarbij zijn er zowel intern als extern verschillende toffe uitdagingen betreft marketing & communicatie. Al met al leer jij tijdens jouw stageperiode jezelf staande te houden in het bedrijfsleven binnen een dynamische werkomgeving. Op het kantoor in Eindhoven (Weegschaalstraat 3) krijg jij een eigen werkplek. Hier kom je te werken met hoofd kwaliteit en opleidingen, HRM en de bedrijfseigenaar. Waarbij het verstandig is een gezonde dosis humor mee te brengen ;)

Naar wie zijn wij op zoek?

Binnen onze organisatie zijn wij; - leergierig - loyaal - flexibel - betrouwbaar - en hebben wij doorzettingsvermogen Sluit dit aan op jouw profiel en ben jij communicatief vaardig? Dan zijn de basis ingrediënten aanwezig voor een succesvolle stage periode! Bij voorkeur gaan wij aan de slag met iemand met de ambitie om door te groeien binnen onze organisatie. Het belangrijkste is dat jij goed op je plek zit. Het is handig om te beschikken over een rijbewijs B, zodat jij jouw collega's kunt bezoeken op onze werklocaties. Echter is dit geen harde eis. Wel is het belangrijk dat jij snel comfortabel bent met Microsoft office en andere softwaresystemen waarmee wij werken. Omdat onze organisatie vooral digitaal het verschil probeert te maken binnen de beveiligingsbranche. Bij voorkeur kun jij goed uit de voeten op social media om marketing werkzaamheden te kunnen verrichten.

Wat biedt het bedrijf?

Wat maakt werken binnen Bond Beveiliging uniek? - Leuke bedrijfsuitjes; - Een prettige onderlinge werksfeer waarbij wij de normen en waarden van een familiebedrijf koesteren; - Volop doorgroeimogelijkheden; - Gebruik van ons community en trainingscenter. Waar jij in contact staat met jouw collega's en onbeperkt toegang krijgt tot honderden trainingen en assessments; Daarbij kom jij te werken in een informele werksfeer tegen een marktconform salaris. Zolang jij de motivatie en ambitie hebt om jouwzelf te blijven ontwikkelen, zullen wij jou daar zo goed mogelijk in faciliteren en begeleiden! Wanneer de stageperiode positief is verlopen, bieden wij jou graag een baan aan.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder