Manager / ondernemer horeca

Crown Hotel Eindhoven Stagiair(e) Front Office

Je wordt als zelfstandig werkend receptionist in alle voorkomende diensten ingedeeld. Als stagiaire krijg je de gehele dienst begeleiding van een fulltime receptionist. Je krijgt een vaste stagebegeleider, die voor jou gedurende jouw stage jouw aanspreekpunt is. Tijdens het uitvoeren van deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor: • Telefoonafhandeling • Aannemen, verwerken, bevestigen van reserveringen • Inchecken, begeleiden gasten • Uitchecken van gasten, factuur opmaken • Administratieve handelingen • Geven van toeristische informatie

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je bent vlot in de omgang en je hebt een vriendelijke, gastvrije instelling • Je bent representatief en beschikt over goede contactuele vaardigheden • Je werkt graag in teamverband maar kunt ook zelfstandig uit de voeten • Je bent flexibel en initiatiefrijk • Je bent een echte aanpakker, leergierig en enthousiast voor het vak • Je doet de Middelbare Hotelschool of volgt een vergelijkbare opleiding • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Spreek je ook nog (een beetje) Frans, Duits of Spaans? Dan zijn wij daar heel blij mee! • Je hebt kennis van Outlook en Microsoft Office • Eventuele kennis van MEWS in een pluspunt • Je woont in de regio Eindhoven

Wat biedt het bedrijf?

• Alle ruimte om creativiteit, inzet, verantwoordelijkheidsgevoel, inzet en eigen initiatief te laten zien • Een dynamische, prettige en collegiale werkomgeving • Afwisselende en leerzame stage met stagevergoeding • Korting op overnachtingen, eten en drinken binnen de hotels van Eden Hotels. • Doorgroeimogelijkheden na je stage

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder