Manager / ondernemer horeca

Hotel Mariënhage Stageplek: receptionist(e) in Hotel Mariënhage! Heb je zin in een te gekke en uitdagende stage?

We gaan het samen de gasten naar de zin maken! Een van je hoofdtaken zal zijn de receptie (samen) bemannen. Je ontvangt gasten bij het inchecken en uitchecken, hebt administratieve taken, beantwoord de telefoon en mail, maakt reserveringen voor de wellness & fitness en bent het visitekaartje! Heb je zin in een te gekke uitdagende stage waar je veel kunt leren, veel fun hebt een mooie basis legt voor de toekomst.... feel free! Deze stage biedt je niet alleen de kans om een schat aan nieuwe vaardigheden op te doen, maar ook om ontzettend veel plezier te hebben. Je zult merken dat elke dag vol zit met nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien. Het legt een prachtige basis voor jouw toekomst, waar je ook heen wilt gaan. Hotel Mariënhage is een concept van LBG Hotels. Wij ontwikkelen in innovatieve hospitality concepten in Maastricht, Amsterdam, Eindhoven en binnenkort ook Den Haag. Al sinds 2007 werken wij met een jong team aan leuke, bijzondere en opvallende hotelconcepten!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student(e) moet vooral gastvrijheid ademen, zowel zelfstandig als in teamverband opereren en de gasten een 9+ beleving te geven!

Wat biedt het bedrijf?

We werken in een informele setting. We houden van je eigen inbreng en stimuleren je om deze proactief te delen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen en samen met jou ook LBG Hotels. We zijn een groeiende organisatie en doen dit dankzij en samen met ons team. Wil jij een uitdaging waarin je een bijdrage kunt leveren aan groei en waarin je ook zelf kan doorgroeien? Dan biedt LBG Hotels jou de unieke kans.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder