Van der Valk Hotel Eindhoven Stagiair(e) Receptie Meeting & Events
LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL. --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. De actuele beschikbare stageplekken vind je op www.stagebijvandervalk.nl! Wat verwachten we: - Je zorgt voor een nette ontvangst van onze partijen, je begeleidt onze gasten naar de zaal en bespreekt het programma. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, je staat ze vriendelijk te woord. - Je zorgt ervoor dat onze Businessfoyer netjes en schoon blijft. Bij drukte ondersteun je het banquetingpersoneel. - Lichte administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van het salesteam.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent gastvrij, representatief en een echte teamplayer. Ook als het druk is houd jij je hoofd koel. Je werkt nauwkeurig en bent commercieel ingesteld. Verder heb je een flexibile instelling en geen 9-17 mentaliteit. Kennis van IDPMS is een pré.
Wat biedt het bedrijf?
Houd jij van organiseren en het te woord staan van gasten? Als banquet sales stagiair(e) ben jij het aanspreekpunt vanaf moment een. Je hebt via veel verschillende kanalen het eerste contact met de gast en weet door goed te luisteren perfect wat de wensen zijn. Dit betekent dat er veel van je wordt verwacht en dat je veel verantwoordelijkheid draagt. Heb je interesse in deze stageplek? Solliciteer dan direct via https://stagebijvandervalk.nl/o/meeting-events-2-3
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat