Marketing & Communication Specialist

Egenix Stage bij Digital Agency als Online Marketing Specialist: Werken voor Fashion brands en Internationale klanten

Bij Egenix zoeken we een slimme, enthousiaste marketing & communicatie stagiair die houdt van het creëren van boeiende content en effectieve marketingstrategieën. Je krijgt de kans om te werken met topklanten zoals Flaneur, Vogels en internationale spelers. Elke dag begin je met een teamoverleg op de marketingafdeling, waar je de voortgang van projecten bespreekt. Daarna werk je aan sociale media, data-analyse en het schrijven van overtuigende teksten voor onze digitale platforms. Taken: Creëren en beheren van sociale media content. Analyseren en optimaliseren van marketingcampagnes. Schrijven van boeiende teksten voor diverse platforms. Samenwerken met het team aan marketingstrategieën. Meebouwen aan de uitbreiding van onze diensten. Communicatie onderhouden met klanten (remote en on-site). We leren je bewezen marketingstrategieën en technologie te combineren. Je krijgt begeleiding om je vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan ons succes.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Egenix zijn wij top-talenten en bieden we jou de kans om hiervan te leren. We leren je bewezen marketingstrategieën en technieken te combineren met technologie en bieden de kans om mee te bouwen aan de uitbreiding van onze klantendiensten. Onze ideale stagiair: Heeft al brede kennis en expertise. Is jong en ondernemend, met een voorliefde voor een gezellige sfeer. Werkt hard met een sterke, gezonde mindset. Hecht waarde aan fit en gezond blijven en is enthousiast over leuke team-uitjes. Ben jij geïnteresseerd in social media, online advertising en het schrijven van boeiende content? Werk je efficiënt en gestructureerd? Dan ben jij misschien de perfecte aanvulling op ons team! Je werkt in een technische omgeving met diverse klanten uit sectoren zoals fashion, retail, recruitment, software en zakelijke dienstverlening. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Egenix bieden we een unieke kans voor slimme, ambitieuze dames om te werken in een inspirerende omgeving: - Samenwerken met Top-Talenten: Werk direct samen met getalenteerde collega's en de oprichter. - Innovatieve Technologieën: Werk met de nieuwste technologieën en blijf voorop lopen in je vakgebied. - Ideale Leerschool: Als snelgroeiend bedrijf bieden we een dynamische en leerzame omgeving. - Iconische Locatie: Werk midden in het centrum van Eindhoven, in het iconische Lichttoren gebouw. - Gratis Lunch: Geniet van een heerlijke lunch van de zaak. - Modern Kantoor: Werk in een stijlvol en modern kantoor. - Bedrijfsuitjes: Doe mee aan leuke bedrijfsuitjes en bouw sterke banden op met je collega's. - Informele Sfeer: Geniet van een informele en ondernemende cultuur. - Kans op een Baan: Bij goed presteren is er een kans op een vaste baan.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder