Marketing & Communication Specialist

Equal Energy B.V. Marketing topper

Ben jij een enthousiaste en gedreven commerciële student op zoek naar een uitdagende stage met een breed takenpakket? Wil jij de wereld van sales, marketing of een combinatie van beide ontdekken? Dan is dit je kans! Equal Energy is een klein, informeel bedrijf met een jong en gedreven team. Onder begeleiding van ervaren salesprofessionals leer je de producten en de markt kennen en ontwikkel je je communicatie- en onderhandelingsvaardigheden. Je leert hoe je op een effectieve manier met klanten kunt omgaan. Je hebt de vrije hand in het bedenken en uitwerken van content, voornamelijk op social media kanalen. E-mailmarketing komt ook voorbij, het verbeteren van de website etc Kortom: je bent allround inzetbaar op de afdelingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn: - Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe verkoopmaterialen en hulpmiddelen - Het uitwerken van social media content & strategieën - Samenwerken met het salesteam om verkoopdoelen te bereiken - Klanten adviseren en helpen bij het vinden van het juiste product - Bijdragen aan een goede klantervaring Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een teamplayer die van aanpakken houdt. Je werkt vanuit het kantoor dat gevestigd is in het centrum van Eindhoven (waardoor we op vrijdagmiddag ook zo het terras op rollen). Je houdt van afwisseling in je taken en kan snel schakelen, flexibiliteit is een must. Je laat graag van je horen en brengt ideeën op tafel. Daarnaast volg je ook een relevante opleiding, minimaal MBO niveau.

Wat biedt het bedrijf?

Een mooie kans om mee te werken aan een product voor de toekomst. Equal Energy is een ambitieuze start-up met sociale doelen, waar nog veel mogelijk is. Zo ook wellicht een functie na je stage! Je hebt de vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling. Wij zitten altijd klaar voor je en ondersteunen waar nodig.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder