Manager / ondernemer horeca

Hotel Parkzicht Eindhoven Energiek en groeiend bedrijf op zoek naar enthousiaste aanpakker!

Bij Hotel Parkzicht is geen dag hetzelfde. Je voornaamste taak is het welkom laten voelen van alle gasten. Zowel passant als hotelgast als dinerende gast. Je checkt gasten in en uit, controleert de schoonmaak van de kamers, maakt boekingen en staat ook alle gasten telefonisch of via mail te woord. Bij drukte assisteer je bij werkzaamheden in het restaurant. Samen met het management bekijk je de mogelijkheden om de service en gastbeleving te verbeteren. Initiatief en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel. Je werkt direct samen met andere receptiecollega's en de front office manager.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een extravert, actief persoon die zin heeft om aan de slag te gaan. Voor jou is het geen probleem om te switchen tussen werkzaamheden en gasten een geweldige gastvrije ervaring te geven. Met jouw glimlach en oprechte interesse voelt iedere gast zich thuis.

Wat biedt het bedrijf?

Een open leeromgeving met ruimte om veel te leren en fouten te mogen maken. Mogelijkheid veel bedrijfsfacetten te zien zoals in-uitcheck, marketing, restaurant en housekeeping. We bieden een fijn en gezellig team met veel energie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder