Manager / ondernemer horeca

Hutten De Lage Landen Stage Manager/Ondernemer Horeca bij DLL Eindhoven

Als stagiaire F&B manager/Horecamanager bij DLL leer je alle ins en outs van gastvrijheid en samenwerken. Je gaat aan de slag in op innovatieve en inspirerende horecagelegenheden waar jij als leerling of stagiaire van alles kunt leren: join our team! Jij creëert een optimale gastvrijheidsbeleving voor onze gasten door jouw warme ontvangst en hoe jij je gast in de watten legt; Je spart met de aanvragers van banqueting over hun wensen en je denkt proactief mee; Je werkt in eerste instantie nog even operationeel mee, maar als het goed gaat, dan neem jij de aansturing over! Je houd je dan o.a. bezig met wat er allemaal voor nodig is om een locatie als deze goed draaiende te houden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je spreekt Nederlands én Engels; Je bent een echte samenwerker; Je wilt je verder ontwikkelen als leidinggevende/ manager; Je studeert Horeca Ondernemer Manager, Manager party-, event- en businesscatering of doet een vergelijkbare opleiding.

Wat biedt het bedrijf?

Een stagevergoeding van € 500 (o.b.v. 40 uur) of een leerling salaris tot € 2.185 (afhankelijk van je leeftijd en op basis van fulltime); Vol op ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw leidinggevende kwaliteiten te ontplooien; Je komt te werken in een enthousiast en gezellig team; Stage of leerplek voor 24 - 40 uur per week (afhankelijk van wat jij wilt); Jouw stage start wanneer dat jou uitkomt, wij hebben ruimte om een nieuwe stagiair(e) te begeleiden vanaf juni 2025.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder