Hutten De Lage Landen Stage F&B manager / Horecamanager bij DLL (BBL / BOL)
Jij creëert een optimale gastvrijheidsbeleving voor onze gasten door jouw warme ontvangst en hoe jij je gast in de watten legt; Je spart met de aanvragers van banqueting over hun wensen en je denkt proactief mee; Je werkt in eerste instantie nog even operationeel mee, maar als het goed gaat, dan neem jij de aansturing over! Je houd je dan o.a. bezig met wat er allemaal voor nodig is om een locatie als deze goed draaiende te houden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je spreekt Nederlands én Engels; Je bent een echte samenwerker; Je wilt je verder ontwikkelen als leidinggevende/ manager; Je studeert Hogere Hotelschool, Horeca Ondernemer Manager of doet een vergelijkbare opleiding.
Wat biedt het bedrijf?
Een stagevergoeding van € 500 (o.b.v. 40 uur) of een leerling salaris tot € 2.185 (afhankelijk van je leeftijd en op basis van fulltime); Vol op ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw leidinggevende kwaliteiten te ontplooien; Je komt te werken in een enthousiast en gezellig team; Stage of leerplek voor 24 - 40 uur per week (afhankelijk van wat jij wilt); Jouw stage start wanneer dat jou uitkomt, wij hebben ruimte om een nieuwe stagiair(e) te begeleiden vanaf juni 2024.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan