Kazerne Expo Restaurant en hotel Wil je werken en leren in een veelzijdige hospitality-hotspot? Kom dan bij ons enthousiaste en gezellige team!
Wil je werken in een veelzijdige hospitality-hotspot? Houd je ervan om gasten in de watten te leggen met heerlijk eten en drinken of een tot in de puntjes verzorgd event? In Kazerne zijn twee restaurants waar je kunt meedraaien om uit te vinden wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. In het grote restaurant leer je bijvoorbeeld hoe je informeel en zonder stress een fijne sfeer neerzet bij zowel een intiem diner als een bruiloft met 200 gasten, in het fine-dining restaurant hoe je op gezellige en tegelijkertijd gepaste afstand een bijzondere beleving biedt. Plus natuurlijk alle basistaken zoals perfecte tafels dekken, te vertellen over de gerechten, bieren, wijnen en cocktails die je serveert, de lol van een vol restaurant en – last but not least – om lekker samen te werken met collega’s die wat voor elkaar over hebben. Wil je veel leren en doorgroeien? Kom dan stagelopen bij ons enthousiaste en gezellige team!
Naar wie zijn wij op zoek?
We vinden het belangrijk dat je liefde voor het vak hebt, nieuwsgierig bent, ambitieus, flexibel en een teamspeler, dat je van een dynamische werkomgeving houdt en een flinke dosis enthousiasme meebrengt!
Wat biedt het bedrijf?
Je wordt volledig onderdeel van ons jonge, enthousiaste en gezellige team. We bieden je een veelzijdige en trendsettende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. En natuurlijk een passend salaris, met uitstekende voorwaarden zoals pensioenopbouw, toegang tot cursussen plus doorgroeimogelijkheden, zoals kans op een vaste baan. Daarnaast ontvang je korting in de Kazerne restaurants, designshop, wereldwijd in alle DesignhotelsTM én een pas voor korting in andere restaurants, wellness, sport en op uitjes naar bijvoorbeeld de bios en pretparken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers