Software developer

Mechhive B.V. Frontend developer stagiaire bij een Start-up in Eindhoven (500-800 euro stagevergoeding)

De student of werknemer zal zich voornamelijk richten op frontend ontwikkeling binnen ons team. Een typische werkdag bestaat uit het bouwen en optimaliseren van diverse websites en interactieve dashboards. De persoon zal op de afdeling Web Development werken en nauw samenwerken met de medior frontend developer, de designer en backend developers. De taken omvatten onder meer: Het ontwerpen en implementeren van gebruikersinterfaces met behulp van technologieën zoals Remix en React. Het gebruik van libraries zoals Tailwind om de websites esthetisch en responsief te maken. Het schrijven van duidelijke en onderhoudbare code met TypeScript, HTML en CSS. Samenwerken via Git om wijzigingen te beheren en bij te dragen aan onze codebase. Het opzetten en uitvoeren van deployments via platforms zoals Vercel.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer die we zoeken moet beschikken over diverse vaardigheden en kwaliteiten: Oog voor detail: Het is essentieel dat hij/zij nauwkeurig werkt, zeker wanneer het gaat om frontend ontwikkeling waar elke pixel telt. Uitwerken van designs: De kandidaat moet in staat zijn om ontwerpen van designers accuraat en getrouw om te zetten naar functionerende webpagina's. Samenwerkingsvermogen: Omdat ons team uit diverse specialisten bestaat, is het van belang dat de persoon goed kan samenwerken en communiceren met collega's. Passie voor programmeren: We waarderen iemand die echt passie heeft voor het vak en die in zijn/haar vrije tijd ook graag programmeert. Dit toont toewijding en een drive om continu te leren. Basiskennis van Engels: Hoewel niet strikt noodzakelijk bij aanvang, is een zekere mate van Engelse taalvaardigheid nuttig, gezien veel documentatie en communicatie in de tech wereld in het Engels is.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons leerbedrijf, een dynamische startup, draait alles om passie voor leren, wederzijds respect en het gezamenlijk creëren van geweldige producten. Iedereen binnen het team heeft een aanzienlijke mate van verantwoordelijkheid en de kans om daadwerkelijk impact te maken. Een aantal zaken die wij bieden: Persoonlijke Groei: Vanuit HR is er uitgebreide ondersteuning voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig. Kans op Vast Dienstverband: Ons doel is niet alleen om een stagiaire aan te nemen, maar ook om talenten binnen onze organisatie te behouden. Gezondheid en Welzijn: Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van ons team. Daarom bieden we gratis lunches aan en stimuleren we een gezonde werk-privébalans. Vergoedingen: 500-800 euro per maand. Naast een stagevergoeding, bieden we ook een reisvergoeding aan, zodat je altijd zonder zorgen naar het werk kunt komen.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder