Marketing & Communication Specialist

NERA agency Stagiair(e) Marketing & Communicatie Specialist bij Nera Agency op Strijp-S

Bij Nera Agency zetten wij op een strategische wijze marketing in voor onze klanten. Je werkt 1-1 met de eigenaar van het bedrijf mee, die deze campagnes draait. Na jaren werkervaring opgedaan te hebben voor grote merken zoals Puma, Volvo en RedBull Racing is Geert zijn agency gestart. Werk mee in het bedrijf en leer direct van jouw begeleider, door een kijkje achter de schermen te nemen. Kom vooral stagelopen bij Nera, gevestigd in het Microlab vol met ondernemers en bedrijven op het bruisende Strijp-S van Eindhoven. Misschien zit er wel een leuke toekomst voor jou in!

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Nera Agency zetten wij op een strategische wijze marketing in voor onze klanten. Je werkt 1-1 met de eigenaar van het bedrijf mee, die deze campagnes draait. Na jaren werkervaring opgedaan te hebben voor grote merken zoals Jaguar Land Rover, Volvo, Puma, Calvin Klein en RedBull Racing is Geert zijn agency gestart. Werk mee in het bedrijf en leer direct van jouw begeleider, door een kijkje achter de schermen te nemen. Kom vooral stagelopen bij Nera, gevestigd in het Microlab vol met ondernemers en bedrijven op het bruisende Strijp-S van Eindhoven. Misschien zit er wel een leuke toekomst voor jou in! Hoofdtaken: - Google Ads training afronden - Zoekwoord onderzoek voor klanten - Google Ads campagnes opzetten - Campagnes evalueren en rapporteren via Powerpoint - Social Media Management - Maken creatives (images, ads, reels) via Canva voor socials

Wat biedt het bedrijf?

We zoeken een stagiair met uitstekende communicatie, een scherp oog voor detail en creativiteit voor innovatieve oplossingen. Analytisch vermogen is essentieel voor het interpreteren van data en campagne resultaten. Kandidaten moeten zelfstandig én in teamverband kunnen werken, leergierig zijn om snel nieuwe vaardigheden op te pikken, en basis kennis hebben van e-commerce platforms, digitale marketing tools. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn cruciaal in de dynamische e-commerce sector. Een combinatie van deze vaardigheden maakt je succesvol in deze rol.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder