Pastel Patisserie & Chocolade
Bij Pastel produceren wij desserts, gebak, friandises etc voor de horeca. Wij maken veel producten op maat waardoor er genoeg ruimte is om creatief bezig te zijn en mee te denken over nieuwe producten.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
- Voert leidinggevende taken uit
- P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K3-W3 Begroot financiën
- P3-K3-W4 Beheert financiën
- P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken
lees verder