Kok

Paviljoen Genneper Parken Van MEP tot lunch en diner, van festival tot catering. Wij alles in huis, jij straks ook!

KEUKEN MEDEWERKER / HULP KOK Lekker (leren) koken, voorbereiden, BBQ-en… Al vanaf 15 jaar oud ben je welkom! Geen ervaring maar wel de wil? Let’s go dan! Veel variatie in je werk? Bij ons is nooit een dag hetzelfde Een baan met vele leuke extra’s? Hebben wij! Werken met vrienden? Ontmoet snel je collega’s! De fijnste werktijden? Komt voor elkaar! Fulltime of parttime aan de bak? Kom maar op! KLINKT GOED TOCH? Vinden wij ook! Want jij bent nt zo belangrijk als onze gasten. Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we het liefste doen. Wie bij ons komt eten, komt voor een totale beleving. Een beleving die jij en je collega’s in de keuken mede tot stand brengen, door de aandacht voor de smaak en presentatie van de gerechten. Met oog voor detail laat je jouw liefde voor het horeca vak zien. En daarvoor hoef je echt niet over bergen ervaring te beschikken. Want onder leiding van een ervaren kok, leer jij alles!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt wel of nog geen ervaring; dat vinden we niet zo belangrijk. Maar jij hebt wel feeling met het vak en een sterke wil om het te leren Jij vindt het heerlijk om gas te geven maar kunt prima je hoofd koel houden Jij bent pro-actief, leergierig en bent breed inzetbaar Jij bent betrouwbaar en loyaal; wij stoppen graag veel tijd in onze medewerkers door ze goed op te leiden. Hierdoor hopen we een sterk team te creren met mensen waar we op kunnen bouwen. Jij vindt het wel lekker om uitgedaagd te worden en uit je comfortzone te stappen om nieuwe dingen te leren. Jij bruist van de energie en kan niet wachten om te gaan starten Jij bent minimaal 2 dagen beschikbaar waarvan minstens 1 dag in het weekend

Wat biedt het bedrijf?

Paviljoen de Genneper Parken in Eindhoven! Een laagdrempelige horecalocatie met een prachtige tuin, sfeervolle terrassen, evenementen tent en natuurlijk de leukste midget golfbaan. Dat betekent dat geen enkele dag hetzelfde is! Van jong tot oud weet ons te vinden. De ene dag draai je de lunch voor een vol terras of een dinerbuffet voor dat leuke bedrijfsfeest. De andere dag geef je een walking dinner mee tijdens een bruiloft of sta je de MEP van de volgende dag voor te bereiden. Omdat we zoveel te bieden hebben, kunnen wij jou ook heel veel bieden. Samen kijken we naar een passend rooster en takenpakket. DIT BIEDEN WIJ JOU: Een baan! En een hele leuke, uitdagende zelfs! Volop doorgroeimogelijkheden en ruimte om te leren; van leerzame workshops tot het behalen van je SVH. Je kunt zelfs een koksopleiding gaan doen via ons! Een hele leuke club collega’s die jouw werk ng leuker maken Flexibele werkdagen en tijden, of vaste in overleg.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder