Kok

Restaurant Zoet & Zout Leerplaats voor een DAGZAAK in centrum Eindhoven

Wij bieden een prettige werkomgeving met gunstige werktijden

Naar wie zijn wij op zoek?

We vragen een glimlach en enthousiasme in het werk dat je doet. Als je dit uitstraalt kom de rest vanzelf.

Wat biedt het bedrijf?

Het betreft een functie in de keuken voor een restaurant / dagzaak in het centrum van Eindhoven. Keuken dagelijks geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur. Er wordt gewerkt in 2 diensten. De 1e dienst is voor het openen en lunch. De 2e dienst is voor lunch en diner. Deze diensten worden afgewisseld. Dit houdt in dat je regelmatig 's avonds vrij bent. Er hangt een plezierige sfeer waar op een prettige manier met elkaar wordt gecommuniceerd. Bij goed functioneren kan er zeker gepraat worden over een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder