Assistant Business Services

Shimano Europe BV Enthousiaste hulp bij Warranty & Repair afdeling gezocht!

De afdeling Warranty & Repair werkt aan de service- en garantieaanvragen vanuit de hele Benelux, een flinke klus dus! Als stagiair(e) op deze afdeling zorg je voor een soepele afhandeling van deze service- en garantieaanvragen. Je kunt hierbij denken aan: het verwerken en uitpakken van binnenkomende fietsonderdelen, controleren of de producten goed in het systeem staan, het maken van garantieorders en het uitvoeren van verschillende soorten administratieve taken die te maken hebben met de afhandeling van de garantieaanvragen. Doordat er zoveel verschillende werkzaamheden zijn, is een werkdag hier nooit saai. Je komt te werken in een leuk team waar hard gewerkt wordt, maar ook veel ruimte is voor een grapje en een praatje.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat en niet bang is om hard te werken. Omdat de afdeling werkt aan de aanvragen vanuit de hele Benelux, is er veel contact met afdelingen in andere landen. Naast de Benelux is er ook contact met Shimano Europa en zelfs Shimano Overseas (andere werelddelen). Om deze reden is het belangrijk dat je naast Nederlands ook Engels spreekt. Voor de administratieve werkzaamheden die je moet uitvoeren is het fijn als je basiskennis van de computer hebt en bekend bent met het Office pakket (Word, Excel etc.). Als laatste zou het leuk zijn als je geinteresseerd bent in fietsen of de fietssport, maar dit is geen vereiste!

Wat biedt het bedrijf?

Een dynamische stage bij een groot internationaal bedrijf gespecialiseerd in fietsonderdelen en hengelsport. Ondanks dat Shimano een groot bedrijf is, hangt er toch een hele gemoedelijke sfeer. Als stagiair(e) bij Shimano krijg je de kans om te ontdekken hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en maak je grote stappen in je professionele loopbaan. Je krijgt een buddy toegewezen die je in mum van tijd alle kneepjes van het vak leert en je de juiste begeleiding biedt. Je zal met verschillende mensen worden meegestuurd om ook eens te kijken bij andere afdelingen. Hierdoor krijg je een exclusief kijkje in de wereld van dit grote bedrijf. Je collega's staan altijd voor je klaar om je te helpen waar nodig. Een erg leuke en leerzame stage dus!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder