Assistant Business Services

Shimano Europe BV Enthousiaste administratieve hulp gezocht bij internationaal bedrijf!

Bij de afdeling Costumer Service is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een relaxt team waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor een praatje en een grapje. Als stagiair(e) Costumer Service ga je voornamelijk administratieve taken oppakken. Hierbij kun je denken aan het verwerken van orders, het beheren van de mailbox en klantvragen beantwoorden, het verwerken van nota's en het bijhouden van de juiste administratie van orderinformatie in relevante systemen. Omdat er veel wordt samengewerkt met andere afdelingen, zoals de afdeling Warranty & Repair, kan het zijn dat je daar ook nog verschillende taken voor moet uitvoeren. Hierbij kun je denken aan klanten telefonisch op de hoogte houden van hun bestellingen. Een perfecte kans om te leren hoe het er in een groot internationaal bedrijf aan toe gaat!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een echte duizendpoot. Omdat geen dag hetzelfde is en je veel verschillende taken zult oppakken, moet je van afwisseling houden. Verder zoeken we een doorzetter, omdat er soms wat drukkere periodes zullen zijn. Je wordt hier goed in begeleid, dus zult nooit alleen zijn. Ook zoeken we iemand met empathisch vermogen, omdat je ook af en toe klanten te woord moet staan. Klanten zorgen voor het werk, dus het is belangrijk dat je hier zo goed mogelijk mee om gaat. Als laatste zou het leuk zijn als je geinteresseerd bent in fietsen of de fietssport, maar dit is geen vereiste!

Wat biedt het bedrijf?

Een dynamische stage bij een groot internationaal bedrijf gespecialiseerd in fietsonderdelen en hengelsport. Ondanks dat Shimano een groot bedrijf is, hangt er toch een hele gemoedelijke sfeer. Als stagiair(e) bij Shimano krijg je de kans om te ontdekken hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en maak je grote stappen in je professionele loopbaan. Je krijgt goede begeleiding, waarbij er voldoende 1-op-1 gesprekken plaatsvinden om te kijken naar je voortang en ruimte voor verbetering. Door ons uitgebreide inwerkprogramma weet jij in mum van tijd alle kneepjes van het vak. Je collega's staan voor je klaar om je te helpen waar nodig. Een erg leuke en leerzame stage dus!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder