Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Sioux Labs Zeer diverse rol binnen een veelzijdig bedrijf. Keuken, bediening, facilitair, events.

Binnen een berijfsrestaurant waar 400 personen dagelijks komen lunchen en waar we 200 events per jaar organiseren is altijd wat te doen. Helpen in de keuken, gasten ontvangen en serveren, events voorbereiden, draaien en opruimen en alle overige hand en spandiensten die daar bij komen kijken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Pro-actief, gastvrij, behulpzaam, flexibel

Wat biedt het bedrijf?

Binnen een organisatie als SIoux Technologies liggen er altijd doorgroeimogelijkheden. Facilitair, hospitality, receptie, administratie altijd genoeg moeglijkheden en voorbeelden te over.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder