Kok

Stories BV. Koksopleiding niv. 2

Je gaat aan de slag in de keuken om te leren werken met wereld gerechten zoals streetfoodgerechten. Zo wisselen ook elke 3 weken de voor/hoofd of nagerechten. Elke 3 weken ga je dus ook aan de slag met nieuwe gerechten. Zo leer je met veel verschillende gerechten te werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van jou: passie voor het werk, leergierig, maar vooral je oog voor details laat zien.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een bedrijf in hartje Eindhoven met een gezellig & gedreven team! Wij helpen jou doorgroeien binnen ons team, wil jij dit graag? Join de club!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder