Zelfstandig werkend kok

Bistro VOY Stageplek bij een Jong, Creatief en Hardwerkend team in Elburg!

Het doel van het opleiden van een leerling is voor ons, het beste uit de leerling te halen op horecagebied. Je eigen kwaliteiten leren kennen en deze op de juiste manier kunnen toepassen, zodat je, als de beste versie van jezelf, een belangrijk onderdeel van een team kunt uitmaken. Op deze manier willen wij ze klaarstomen voor de arbeidsmarkt. Uiteraard hoort hier ook het leren van de vakkennis bij. Om het horeca vak gepassioneerd te kunnen uitdragen, moet je de kans krijgen om te leren van gepassioneerde collega’s. Wij geloven dat wij dat als bedrijf kunnen bieden. We werken met medewerkers die ontzettend veel kennis van het vak hebben (zowel keuken als bediening). En die niets liever doen dan dit delen met leerlingen die ambitieus en leergierig zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Beroepsvaardigheden 1. Planmatig kunnen werken 2. Taakgerichtheid 3. Servicegerichtheid Sociale vaardigheden 1. Samenwerking 2. Collegiaal Persoonlijke eigenschap 1. Enthousiast

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: - Een super gezellig, jong en leergierig team - Veel ervaring en kennis - Een SALARIS! - Doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder